Experienta O.T.E.R. GRUP

Cei doi oameni cu experienta in transporturi de care aminteam mai sus sunt administratorul firmei, Simona Enache, si directorul general Alex Budoaica.
Acestia au pus bazele Oter Grup in 2004, activitatea efectiva fiind demarata in 2005, pentru ca, in ultimii doi ani, societatea sa figureze pe site-ul www.beston.ro, in topul celor mai profitabile firme de transport din Sectorul 6 al Capitalei.

S-a inceput cu un telefon, un fax, un calculator, putini bani si cu mult curaj. Timp
de aproximativ doi ani, firma a actionat pe piata ca o casa de expeditii, pentru ca, ulterior, sa se specializeze in grupaje. Daca firma era reprezentata la inceput de cei doi asociati si de o secretara, acum exista 16 angajati, dintre care 6 sunt soferi. Colectivul Oter Grup este alcatuit numai din profesionisti care isi aduc zilnic aportul la dezvoltarea constanta a firmei.

[mai mult]

LOGISTICA

Activitatea firmei se bazeaza in proportie de 99% pe grupaje pe relatia Italia. "Noi strangem marfa din Italia, se aduna tot la depozitul nostru din Milano, apoi se incarca in camionul ce urmeaza sa vina in tara. Odata ajunsi aici, marfa se descarca in depozitul din Bucuresti, care are acum o suprafata de aproximativ 400 mp, se sorteaza si se porne ste in distributie", a spus Alex Budoaica.

[mai mult]

Web design by BIT Consulting